در ستایش پرتقال


روی نیمرو پرتقال بچکانید... خیرش را می بینید


تخم مرغ را بیندازید ته تابه ی روی شعله ی کم... اگر تابه تافلون بود می توانید روغن را حتی فاکتور بگیرید... متمدن باشید و زرده ها را به آرامی باز کنید... طوری هم نزنید که نشود زرده و سفیده را از هم تمیز داد... آنطور هم زدنِ نیمرو مال صد سال پیش بود و پیشینه اش بر می گردد به تابه های روحی که همچین آب غذا را می مکید انگار روح را از کالبد... شما از امکاناتِ روز استفاده کنید و بگذارید زرده خیلی آرام روی سفیده پهن شود... تجلی ِ تصادف در لحظه باشد... اثر هنری خلق کند...

بعد قبل از اینکه سفیده ببندد پرتقال را بچکانید روی تخم مرغ... نصف پرتقال متوسط برای یک تخم مرغ باید که کفایت کند... اگر پرتقال شیرین بود نصف لیمو (یا کمی آبلیمو) هم اضافه شود... نمک هم حتمن... فلفل در این ترکیب توصیه نمی شود... شعله را حالا می توانید زیاد کنید... تا نیمرو ببندد گوجه فرنگی ها را خرد کنید توی بشقاب... ریحان هم اگر دم دستتان بود دریغ نکنیدش از خودتان... زیتون؟ جعفری؟ پنیر؟ دیگر اینها بسته است به سلیقه تان... فقط لطفن یک کاری نکنید که مزه ی پرتقال و لیمو گم و گور شود... مصرف کرده و حالش را ببرید...


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد